SONIC PEELER

Pentru o piele curată, catifelată, în liniștea căminului dumneavoastră

SONIC PEELER,
este un aparat care realizează hidrodermoabraziune, având două funcții:
- purificarea și curățarea pielii (peeling),
- masaj facial cu ultrasunete și introducere de substanțe active în piele (ionoforeza).

Peelingul:
Lama metalică a dispozitivului, vibrând, emite ultrasunete, care înlătură stratul superior uscat al epidermei, precum și impuritățile. Acest tratament face posibilă regenerarea pielii. Tratamentele efectuate în mod regulat, vor ajuta la stimularea metabolismului celulelor pielii, rezultatul fiind un aspect sănătos, întinerit și curat al pielii. Uniformizează aspectul suprafeței pielii diminuând efectele pigmentației, de asemeni uniformizează culoarea pielii.

Funcția de peeling:
- mărește vitalitatea pielii, cu ajutorul funcției de piezo-peeling cu ultrasunete înlătură stratul superior uscat al epidermei, precum și impuritățile,
- înlătură celulele plate ale epidermei și face posibilă regenerarea pielii,
- ajută la stimularea metabolismului celulelor pielii, dacă tratamentele sunt făcute regulat, rezultatul fiind un aspect sănătos, întinerit și curat al pielii.

Intensitatea tratamentului se va regla prin apăsarea repetată a butonului.
- culoare albastră: intensitate scăzută - fină,
- culoare roșie: intensitate crescută - forte.Ionoforeza:
este o procedură des aplicată în industria cosmetică, pentru introducerea substanțelor active în piele. Posibilitatea schimbării polarității, asigură ca substanțele active de pe electrozii negativi și pozitivi, să pătrundă în piele (dacă pe produs nu apare acest aspect putem efectua un test să vedem care dintre poli asigură o mai bună pătrundere). Semnalele electrice, fine, ajută la deschiderea porilor pielii, astfel produsele cosmetice și substanțele active, vor intra mai ușor în straturile mai adânci ale pielii. Se va diminua intensitatea culorii pistruilor și a altor pigmentații, culoarea pielii devenind, mai uniformă. Ionoforeza are efecte fiziologice benefice. Aceste efecte vor ajuta la restabilirea fermității și flexibilității pielii. Ajută la microcirculația feței și la circulația limfatică. Concomitent, ultrasunetele contribuie la maximizarea efectului. Aparatul este util și în tratamente faciale complexe, prin folosirea unor substanțe active.

Suprafața aflată sub tratament se va umezi permanent cu apă, deoarece apa se va evapora datorită ultrasunetelor.

Față de procedeele chimice sau mecanice de dermoabraziune, această modalitate de tratament, este mult mai confortabilă, lipsită de pericole și totuși eficientă, nesubțiind stratul superior al pielii. Utilizarea aparatului este extrem de simplă și nedureroasă.

Rezultatul final: o piele miraculos de curată, catifelată și întinerită.
Sunt disponibile pentru aparatul SONIC PEELER, următoarele produse:
- mască de față ce conține: antioxidantul Q10, colagen cu efect de reîntinerire, substanțe hrănitoare și hidratante;
- concentrat de colagen.

Prin folosirea acestor substanțe cu aparatul Sonic Peeler, puteți realiza, în liniștea căminului dumneavoastră, tratamente faciale, reușite.

Pașii care se pot realiza


1) Curățirea feței.
Pentru curățarea straturilor de pe față și pentru îndepărtarea resturilor, de make-up. Puteți utiliza propriul demachiant.


2) Peeling.
Utilizați dispozitivul Sonic Peeler, pentru îndepărtarea fină dar extrem de eficientă, a stratului superior uscat al epidermei, precum și al impurităților. În timpul tratamentului, mențineți permanent suprafața tratată, umedă, cu ajutorul unui tampon umezit cu apă. Astfel se vor înlătura celulele plate moarte ale epidermei. Se vor repeta mișcările descrise de 3 - 5 ori. În cazul punctelor negre mai persistente și în cel al impurităților aparatul se va apăsa mai tare, mișcările vor fi repetate de mai multe ori. Efectuarea peelingului mărește eficiența absorbției substanțelor active, folosite ulterior.

3) Hidratarea pielii feței.
Aplicați pe față substanțele active, cu conținut bogat în colagen și Q10. La aparatul Sonic Peeler, selectați funcția de ionoforeză și introduceți substanțele aplicate pe față, în adâncimea pielii. Folosiți partea dorsală a lamei metalice a aparatului, mișcând încet aparatul, pe suprafața tratată.

4) Întinerirea pielii feței.
După îndepărtarea măștii, aplicați pe față, câteva picături de concentrat de colagen. Cu ajutorul funcției de ionizare negativă, introduceți colagenul în adâncime, pentru refacerea elasticității și mobilității pielii.Sonic Peeler, pentru toți membrii familiei!


Fiecare membru al familiei dumneavoastră, poate găsi tratamentul potrivit, utilizînd aparatul. Penru tineri, este un instrument de neînlocuit, pentru curățarea feței și îndepărtarea impurităților. Doamnele au la dispoziție un aparat foarte util în peelingul, curățirea și reîntinerirea pielii feței. Chiar și domnii pot avea nevoie de păstrarea curată a feței și uneori chiar de îndepartarea unor puncte negre, care apar și la adulți.

Dimensiunile aparatului fiind mici, Sonic Peeler, se poate lua și în deplasări. Utilizarea lui nu este legată de un loc anume, iar prin existența acumulatorilor, oferă un mod plăcut de utilizare, oriunde.

Contraindicații


- în cazul unor reacții alergice ale pielii la metal,
- în cazul existenței unor infecții ale pielii,
- în timpul sarcinii,
- boli cardiace, pacemaker,
- în stări de febră,
- dacă pacientul acuză vreo durere în timpul tratamentului.