DOCTOR LIFE

DOCTORUL PICIOARELOR TALE

Vindecare, terapie, şi reabilitare, în confortul căminului dumneavoastră, pentru toată familia!
- Vă simţiţi picioarele mai grele?
- Vă dor picioarele adesea?
- Aveţi des picioarele umflate?
- Au edeme?
- Au varice?

Libertatea de mişcare, este o comoară fără de preţ. Cu trecerea anilor, circulaţia sanguină şi cea limfatică, are tot mai des nevoie de ajutor, pentru ca dumneavoastră să vă păstraţi libertatea de mişcare, sănătatea picioarelor, capacitatea de lucru. Cea mai importantă provocare, de la anumite vârste, devine întreţinerea şi îmbunătăţirea sistemului de transport a lichidelor din corp, pentru îndeplinirea funcţiilor vitale.

Datorită modului de viaţă sedentar, a statului timp îndelungat pe scaun, combinat cu alte aspecte cum ar fi o greutate crescută datorită modului de alimentaţie nesănătos, lucrurile evoluează în sensul deteriorării circulaţiei limfatice şi venoase, din picioare. Conform statisticilor, în ţările dezvoltate, populaţia care trece de vârsta de 40 de ani, are în proporţie de 20% probleme de circulaţie, legate de picioare. În mai mult de jumătate din cazuri, stadiul de înrăutăţire este înaintat.

Piciorul ca a doua inimă!


Despre circulaţia sanguină:
Este binecunoscut că inima este motorul circulaţiei sanguine. Sângele transportă la ţesuturi şi celule, oxigenul şi substanţele hrănitoare. Musculatura picioarelor şi elasticitatea vaselor de sânge, prin dilatare şi contracţie, ajută circulaţia sângelui, ca o pompă naturală. Pe lângă o predispoziţie genetică, lipsa mişcării, poate juca un rol important în înrăutăţirea circulaţiei prin capilare. Venele se dilată şi se instaurează o stare circulatorie proastă.

Despre sistemul limfatic:
Sistemul limfatic întins în tot corpul, nu are un "motor" asemănător inimii. De aceea şi în circulaţia limfatică, un rol major îl joacă pompele musculare. Printre funcţiile de bază, ale circulaţiei limfatice, sunt detoxifierea şi îndepărtarea depunerilor minerale. O dereglare a acestui tip de circulaţie, este aşanumitul edem limfatic, adică incapacitatea de transport. Acest lucru se întâmplă în situaţii cum ar fi: îmbolnăviri venale de tot tipul, în cazul unor infecţii, probleme de mişcare, probleme de umflare a picioarelor, etc. În trecut, când oamenii aveau o viaţă bogată în mişcare, sistemele circulatorii, funcţionau normal.
În ultimele decenii, stilul de viaţă s-a schimbat. Aproape că putem considera că problemele circulatorii, au devenit boli cotidiene. La început se manifestă doar ca simple picioare umflate şi după o vreme constaţi că se întind edemele pe zone tot mai mari. Picioarele s-au îngroşat, sunt obosite, le simţim grele, apar dureri. În final pot conduce la tromboză sau chiar embolii pulmonare.

EXISTĂ SOLUȚIE!

Terapiile de compresie provocate de aparate aplicate extremităţilor sau corpului, sunt o modalitate deja încetăţenită, care până nu demult erau accesibile doar în instituţii specializate. De acum, dumneavoastră şi familia, puteţi folosi aceste terapii, chiar în confortul locuinţei proprii.
Esenţa unei metode de compresie provocată de un aparat, constă în aplicarea pe extremităţi, sau la nevoie chiar pe bust, a unui dispozitiv, special construit pentru acest scop. Dispozitivul este un aplicator, alcătuit din camere care se pot umfla şi dezumfla, cu aer. Umflarea şi dezumflarea camerelor, una după alta, este controlată de un computer, realizând astfel un masaj, asigurat de valori de presiune reglabile. Masajul plăcut, provocat de unda din aplicator, îmbunătăţeşte circulaţia limfatică, circulaţia sanguină, microcirculaţia musculară, totodată eliminînd tensiunile. Acest efect benefic, se transmite şi asupra ţesuturilor şi celulelor.

Cum se utilizează?
Puteţi utiliza dispozitivul în confortul locuinţei dumneavoastră, simplu fără să pierdeţi timp, când citiţi sau vă uitaţi la televizor. Tratamentul durează 20-30 de minute. Senzaţia sigur este plăcută. O să simţiţi cum se îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi cea limfatică. Toxinele încet-încet, vor fi înlăturate din organism. Pe zi ce trece, veţi constata că circulaţia periferică este mult mai bună, picioarele vor fi mai uşoare şi mai odihnite, redându-vă bucuriile activităţii fizice. În felul acesta se va îmbunătăţi pe suprafaţa tratată şi patrunderea oxigenului şi a substanţelor hrănitoare şi odată cu ele şi a vitaminelor, mineralelor sau a substanţelor active din medicamente.

Aparatul poate fi folosit şi pentru tratarea unor stări ce însoţesc proasta circulaţie sanguină: tratamente post-traumatice (fracturi, după amputaţie), prevenirea trombozei venoase profunde, şi alte cazuri. Folosirea aparatului nu înlocuieşte terapiile medicale, ci le completează încât ajută de multe ori, chiar în situaţii dificile.

Dr. Life ajută toţi membrii familiei!
Dacă după o plimbare cu bicicleta, sau o călătorie lungă în care nu ţi-ai putut mişca prea mult picioarele, după un mers pe jos în pas forţat sau după o zi de schi, simţi că ţi-ar prinde bine un masaj, folosiţi cu încredere, aparatul Dr. Life. Nu vă va dezamăgi nici în cazul unor accidentări uşoare sportive sau în scopuri de reabilitare. Lăsaţi-vă în grija lui, odihniţi-vă şi după 20 de minute vă veţi simţi schimbat în bine.