Dr Life - Model AnyCare

Este un aparat cu un design deosebit. Funcționează cu un singur program, A, fiind destinat în primul rând, scopurilor preventive și de menținere a siluetei. Programul aparatului, constă în umflarea și dezumflarea fiecărei camere a aplicatorului tip cizmă, pe rând. Masajul realizat, îmbunătățește circulația sanguină a membrelor inferioare, oxigenarea și îmbunătățirea circulației limfatice.

Dr. Life - Model LX7

Aparatul având o formă şi un design îmbunătăţit, corespunzător celor mai noi trenduri.

Dr. Life - Model LX9

Acest model este cel mai recent model din gama aparatelor Dr. Life, pentru tratamente la domiciliu. Este un aparat digital, cu un design modern, respectiv cu o oferta de programe interschimbabile si eficiente. Datorita celor 4 programe (A,B,C,D), oferim aparatul, celor care doresc sa utilizeze orice posibilitate, pentru tratamente terapeutice si estetice, ale membrelor si a corpului.Este singurul aparat, la care se poate utiliza si aplicatorul tip pantalon, pentru picioare si talie.

Aparatul Cavita Laser

Cu această realizare, serviciile oferite până acuma doar de saloanele cosmetice, sunt disponibile și la domicilul dumneavoastră. Dispozitivul cu ultrasunete, CavitaLaser, utilizat pentru îndepărtarea stratului adipos este completat cu un soft lipolaser revoluționar, vă oferă super calitate, siguranță și rezultate, dacă doriți să realizați modelarea corporală, la domiciliul dumneavoastra, fără eforturi.

Sonic Peeler

Este un aparat care realizează hidrodermoabraziune, având două funcţii:
- purificarea şi curăţarea pielii (peeling),
- masaj facial cu ultrasunete şi introducere de substanţe active în piele (ionoforeză)

Aparatele Doctor Life sunt pentru folosire la domiciliul dumneavoastră.
Ele au următoarele caracteristici:
- au dimensiuni mici, sunt uşoare, pot fi transportate, utilizarea lor este simplă;
- la oricare aparat se pot folosi, simultan, maxim doi aplicatori;
- în dotarea de bază, oricare aparat are ataşate o pereche de cizme, fiecare fiind formată din 4 camere cu aer, oferind posibilitatea tratării simultane a ambelor picioare. Cizma se închide cu ajutorul unui fermoar;
- gama de utilizare a aparatului se poate lărgi, cu alţi aplicatori, opţional: aplicator pentru braţ şi aplicator pentru corp.
Atât pentru picior cât şi pentru braţ, există posibilitatea lărgirii circumferinţei lor, putând fi folosite şi de persoane mai corpolente.